Sute de timișeni au fost amendați, în ultima zi, pentru că nu purtau mască. Polițiștii și jandarmii au continuat să verifice dacă măsurile de protecție împotriva coronavirului sunt respectate. S-au aflat pe străzi, în magazine, în piețe, în mijloacele de transport în comun sau în zone aglomerate.

„La activităţi au participat 343 de forţe de ordine, fiind verificate 90 de societăți comerciale, precum şi 133 de mijloace de transport persoane, dintre care 79 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 4000 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 353 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 99.500 de lei. Dintre acestea, 328 de sancțiuni contravenționale în valoare de 86.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare. Totodată au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale în valoare de 11.500 pentru nerespectarea interdicțiilor privin deplasarea/libera circulație”, a transmis IPJ Timiș.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentBilanț coronavirus 18 noiembrie. Informații oficiale – Un nou RECORD ABSOLUT: 10.269 de cazuri noi și 168 de decese
Articolul următor100% TU DECIZI! Gabriela Podașcă, rețeta secretă către un post de demnitar