Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

La nivel național se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Este semnalată ceață, care scade vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județul Suceava.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București-Brașov și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic fiind normale.

Trafic intens este pe Centura Capitalei, pe raza localităților Chiajna și Domnești. De asemenea, este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, începând din localitatea Ciorogârla, județul Ilfov.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii sfătuiesc șoferii să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Articolul precedentFlorin Călinescu: Pensia este cel mai mare jaf al statului. Nici Ceaușescu nu a avut curaj să se atingă de ea
Articolul următorDe astăzi nu se mai schiază în zona inferioară a Masivului Postăvarul