Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, începând de astăzi se mai schiază doar pe pârtiile din partea superioară a masivului Postăvarul și pe cele pentru începători, anunță Primăria Brașov.

Toate pârtiile din partea inferioară a masivului, inclusiv cele care fac legătura dintre partea superioară și Poiana Brașov, nu mai prezintă condiții optime pentru schiori și snowboarderi, astfel că de astăzi sunt închise.

Celor care schiază în partea superioară li se recomandă să utilizeze telegondola la coborârea în Poiana Brașov, deoarece stratul de zăpadă s-a subțiat, iar pe anumite zone s-a topit integral.

Se schiază pe pârtiile Drumul Roșu, până la telescaunul Ruia; Lupului (partea superioară), Ruia, Kanzel și Doamnei. Rămân deschise și pârtiile pentru începători, Bradul și Stadion.

Starea pârtiilor este acceptabilă în primele ore ale zilei, apoi stratul de zăpadă se înmoaie foarte tare.

Stratul de zăpadă are în jur de 25 de centimetri în partea superioară și scade până la 15 centimetri în zona telescaunului Ruia. Zăpada este înghețată dimineață.

Astăzi vor funcționat telegondola și telescaunul Ruia, teleschiurile Bradul și Stadion. Telecabina Capra Neagră este în revizie pentru câteva zile. Ultima urcare este la ora 16.00.

Articolul precedentCeață densă pe mai multe drumuri din țară! Trafic aglomerat în județul Ilfov
Articolul următorFotbal: FCSB – Petrolul Ploieşti 1-0, în Superligă