La nivelul judeţului Timiş, în carantină instituționalizată sunt 122 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte  1379 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

La Spitalul de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie „Dr.Victor Babeş” Timişoara se află internate 31 persoane (confirmate pozitiv cu COVID-19), din care 4 persoane din judeţul Timiş.

Starea generală a pacienților confirmați și internați în spital este bună. 

În cursul zilei de ieri, a mai fost internat un pacient de sex masculin, de 52 ani,  suspect cu infecţia COVID-19, simptomatic (febra, cefalee, tuse productiva). Acesta a venit din Austria in 14.03.2020 si se afla în autoizolare.  

Până în acest moment, de la Spitalul de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie „Dr.Victor Babeş” Timişoara au fost externate 22 persoane, după două teste negative consecutive.

În cursul zilei de ieri, la Spitalul de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie „Dr.Victor Babeş” Timişoara s-au lucrat 114 teste pentru depistarea infecţiei cu COVID-19).

Nu au fost persoane transferate (confirmate pozitiv cu coronavirus) la alte spitale.

Articolul precedentKlaus Iohannis, mesaj pentru români: ”Ne aflăm în plin război! Trebuie să fim uniți!” – VIDEO
Articolul următorVremea se răcește! Ce temperaturi se vor înregistra în vestul țării