„Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia și Flavors of Romania, aflat în Timișoara pentru a filma un clip de promovare al județului Timiș, a fost tâlhărit în Parcul Botanic (până la urmă s-a dovedit a fi vorba despre Parcul Civic – NR).

Jurnalistului britanic i s-au furat echipamente esențiale, printre care o dronă și mai multe accesorii fotografice. Consiliul Județean Timiș îi sprijină demersurile de a continua filmările programate, deși odată cu echipamentul au fost furate și înregistrările făcute zilele trecute”, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Timiș.

Parcul Civic, situat în spatele Hotelului Continental, se află în reabilitare de ani de zile, termenul inițial fiind demult depășit. Chiar și acum, când gardurile care îl înconjurau au fost date jos, iarba crește haotic, multe obiective nu sunt finalizate, locul are un aspect sălbatic și nesigur. În plus, în zonă își fac veacul mulți oameni ai străzii, dar trec și diverse personaje dubioase, nederanjate de nimeni, căci cine ar avea curajul să le spună ceva. 

Cei care locuiesc în zonă susțin că au auzit foarte des tipete, muzică dată la maxim, scandal, dinspre parc. Pe marginea acestuia sunt parcate toată noaptea, în locurile mai retrase, mașini dubioase. Așa că spun ei, unincident de acest gen era, din păcate, de așteptat. 

Imediat după incident, Charlie Ottley și persoana care îl însoțea, membră a echipei de filmare, au depus plângere la Poliție. 

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentIncident grav la Timișoara: Charlie Ottley, faimosul realizator de filme documentare, a fost tâlhărit
Articolul următorInfomații surprinzătoare de ultimă oră: au fost prinși cei care l-au jefuit pe Charlie Ottley