Accident pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Timișoara.

Două mașini s-au izbit violent la intersecția străzii Miorița cu bulevardul Eroilor de la Tisa. Un șofer care venea din complexul studențesc a ajuns la intersecția cu bulevardul Eroilor și nu a mai acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar dinspre strada Ștefan cel Mare către sala Constantin Jude.

În urma impactului șoferița mașinii care circula regulamentar a fost rănită ușor și transportată la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Un bărbat în vârstă de 46 de ani ce circula pe strada Miorița, la intersecție cu Bulevardul Eroilor de la Tisa nu a respectat semnificația indicatorului cedează trecerea, intrând în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar, condus de o femeie în vârstă de 33 de ani. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv femeia în vârstă de 33 de ani. În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe perioada desfășurării cercetărilor la fața locului circulația s-a desfășurat cu dificultate în zonă.

Sursa foto: Info trafic jud. Timis

Articolul precedentUrmărire cu împușcături
Articolul următorAccident de tramvai la Timișoara. O garnitură a rulat fără vatman și s-a oprit într-un alt tramvai