A venit la Timișoara, a împânzit orașul cu afișe prin care își promova un spectacol, dar a primit amenzi pe bandă rulantă.

După ce în urmă cu o lună a fost amendat cu 8000 de lei pentru că a postat ilegal afișe în mai multe zone din Timișoara, Circul Belluci a încasat alte patru amenzi deoarece reprezentanții acestuia nu s-au obosit să și curățe stâlpii pe care și-a făcut publicitate.

Astfel, polițiștii locali au tăiat amenzi afișele gasite in zonele în piața Iuliu Maniu, Torontalului, Gara de Nord și calea Sever Bocu, pentru fiecare dintre acestea circul fiind amendat cu câte 1000 de lei. Odată cu aceste sancțiuni, Circul Belluci are de achitat 12.000 de lei.

Oamenii legii vor continua verificările pe această linie în Timișoara. Polițiștii îi avertizează pe organizatorii de spectacole că lipirea de afișe și postere publicitare în locuri neautorizate, dar și necurățarea aceastora, în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului va fi sanționată rastic.

Articolul precedentLovitură dată de doi tineri langa Timișoara
Articolul următorTimișoara are buget pe 2019. Între proiectele din acest an și-au făcut loc metroul, o fântână cântătoare, poduri și pasaje