Și-au construit colibe chiar lângă Casa Tineretului. Profitând de spațiul viran și vegetația abundentă din zonă, mai mulți oameni ai străzii și-au ridicat adăposturi  insalubre între Casa Tineretului și sala de sport din vecinătatea stadionului.

Locuitorii din zonă au fost deranjați de mizeria din acel loc precum și de prezența oamenilor străzii care adunau cantități mari de deșeuri pe care le depozitau în vecinătatea unor colibe improvizate. A fost nevoie de intervenția polițiștilor locali, alături de reprezentanți ai Biroului Salubrizare din cadrul Primăriei Timișoara.

Polițiștii au descoperit că în trei adăposturi improvizate din tot felul de gunoaie locuiau 4 persoane, dintre care trei bărbați și o femeie. Colibele au fost demolate, locul igienizat cu ajutorul celor de la Retim, iar cei patru oameni ai străzii au ajuns în grija serviciilor sociale.

Poliția Locală face din nou apel la cetățeni ca, în cazul în care observă astfel de cazuri să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe emailul [email protected], urmând a fi organizate acțiuni punctuale pentru luarea măsurilor legale și asanarea Timișoarei de astfel de focare de infecție. „ se arată într-un comunicat al Poliției Locale Timiș.

De la începutul acestui an au fost identificate de polițiștii locali, fiind luate și măsurile legale, un număr de 59 de astfel de adăposturi improvizate pe raza municipiului Timișoara.

Articolul precedentSinucidere șocantă în județul Timiș. Un bărbat s-a împușcat în cap
Articolul următorMotociclist mort după un accident violent în Timiș. Ce surpriză au avut polițiștii