Ciocnire violentă pe o șosea din Timiș între o mașină și o motociletă.

Accidentul a avut loc pe șoseaua care leagă Timișoara de Jimbolia. O șoferiță care venea către Timișoara vrut să facă un viraj la stânga, însă a uitat să se și asigure. Motociclistul venea din sens opus și a intrat direct în autoturism.

Izbitura a fost atât de puternică încât motociclistul a fost aruncat pe un alt autoturism, care circula în spatele primului. Cu toate că medicii de la Ambulanță au ajuns rapid la fața locului nu s-a mai putut face nimic pentru motociclist, care și-a dat ultima suflare. În urma cercetărilor la fața locului polițiștii au avut parte și de o surpriză.

O femeie de 25 de ani conducea un autoturism pe DN 59A din direcția Jimbolia în direcția Timișoara. La un moment dat a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure intrând în coliziune cu o motocicletă care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului motociclistul a fost proiectat într-un al doilea autoturism care circula în spatele primului și era condus de un bărbat de 23 de ani. În urma impactului a rezultat decesul motociclistului, în vârstă de 47 de ani. În urma verificarilor în baza de date a Poliției Române s-a constatat ca motociclistul nu deținea permis de conducere. În cauza a fost întocmit șoferiței un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” a declarat Ionut Sirbu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Articolul precedentColibe demolate de polițiștii locali
Articolul următorAmenajări hidrografice în Banat după inundațiile din vară