Consiliul de Administrație al Societății Piețe din Timișoara a fost revocat astăzi de Adunarea Generală a Acțională. Motivul invocat a fost acela că societatea, care a fost una profitabilă, a ajuns să aibă pierderi 4,2 milioane de lei în ultimii doi ani.

La începutul ședinței, AGA a fost informată în legătură cu demisia a doi membri din fostul Consiliu de Administrație, respectiv Dan–Ion Sarmeș și Mihaela Calescu.

În aceste condiții, membrii AGA au aprobat demiterea celor cinci membri ai Consiliului de Administrație rămași în funcție, respectiv Ioan Nasleu, Luminița Napău, Victor Ștefan, Narcis Bobic și Flaviu Iepan.

În locul acestora a fost propus un nou Consiliu de Administrație interimar, cu un mandat de patru luni, aprobat în unanimitate de membri AGA. Acesta este format din: Octavian Ghiran (studii de management), Alma Kis (studii economice și de alimentație public), Mihai Dan (studii de management și tehnice), Viorel Necșu (studii agronomie), Dan Stoica (studii agronomie), Mirel Pop (studii agronomie) și Mihai Nastasiu (avocat).

„Numirea unui noi Consiliu de Administrație este un nou pas spre normalitate în ceea ce privește această societate. Toți cei care nu pot performa, vor pleca, iar Piețe S.A., de doi ani, devenise o nouă gaură neagră în bugetul local. Vom acorda o atenție deosebită acestei societăți pentru că vânzătorii din piețele Timișoarei merită tot sprijinul nostru”, spune primarul Dominic Fritz.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentIa pastila SRS. Hobița respiră sculptură
Articolul următorAvertizare de inundaţii pentru mai multe bazine hidrografice, până vineri seară