Cele trei divizionare secunde din Timișoara reiau în acest final de săptămână meciurile din campionatul ligii a doua. ACS Poli si Ripensia se întâlnesc în derby-ul Timișoarei, iar ASU Politehnica joacă în deplasare cu Luceafărul Oradea.

ACS Poli întâlnește pe stadionul Electrica pe Ripensia Timișoara, una dintre cele doua echipe pe care le-a învins în turul campionatului. ACS Poli are multe schimbări în lot față de sezonul de toamnă, numai în ultima săptămână reușind să transfere patru fotbaliști noi. ACS Poli a încheiat seria amicalelor din această iarnă cu două victorii și 4 eșecuri. Elevii pregătiți de Valeriu Răchită reiau sezonul de pe ultimul loc cu doar 10 puncte.

Ripensia a făcut și ea multe schimbări în lot în iarnă, și chiar cu o zi înaintea derby-ului a anunțat înregimentarea lui Adrian Stoica, un fotbalist de 26 de ani care în tur a jucat pentru Academica Clinceni. Ripensia reia campionatul de pe locul 12, cu 25 de puncte.

Duelul dintre cele două formații este programat sâmbătă, la ora 11. În tur, ACS Poli s-a impus cu scorul dce 3-2.

ASU Politehnica Timișoara va juca în prima rundă din 2019 în deplasare cu Luceafărul Oradea, formație de care o despart două puncte în clasament. Bănățenii și-au asigurat în ultimele zile înaintea reluării campionatului serviciile lui Fabio Trip și Radu Motreanu. In turul campionatului cele două formații au încheiat la egalitate, 0-0.

Ambele dueluri ale formațiilor timișorene încep de la ora 11.

Articolul precedentAccident violent într-o localitate de lângă Timișoara. Un om a murit pe loc, iar un copil a fost rănit
Articolul următorProtest în liniște al procurorilor la Timișoara. Magistratii aplaudati de timisoreni