După victoria clară în fața lui Dinamo, Timișoara Saracens dă piept la mijlocul săptămânii cu o altă reprezentantă a capitalei, însă de un alt calibru, CSM București. Partida este un duel restanță din etapa a 11-a a campionatului.

Bucureștenii abordează partida cu formația campioană en-titre după un eșec în Vinerea Patimilor, 31-19 pe terenul Științei Baia Mare. A fost al doilea eșec al deținătoarei Cupei României în acest campionat, iar din punct de vedere al meciurilor, Timișoara și CSM sunt la egalitate perfectă cu 9 victorii și 2 înfrângeri fiecare.Tot la egalitate sunt și la puncte bonus obținute, câte 8 fiecare.

La nivelul punctelor, CSM-ul stă mai bine ecât Saracens, atât la cele înscrise, cât și la cele primite. Bucureștenii au 380 înscrie, față de 336 ale timișorenilor, și 156 încasate, față de cele 172 ale campionilor.

Timișoara Saracens merge în capitală după o victorie clară, 36-14 în fața lui Dinamo, iar Sosene Anesi nu va putea conta în acest meci pe Michael Stewart, Marius Simionescu și Gabriel Conache, toți cu accidentări mai vechi, însă revine Horațiu Pungea, cel care nu a evoluat împotriva lui Dinamo.

Ei vin după o înfrângere la Baia Mare este clar că vor dori să câștige pentru a rămâne în lupta pentru locul 1 în sezonul regulat. Și noi ne dorim foarte mult un succes la București, care ne-ar garanta unul din primele două locuri și implicit semifinala pe teren propriu. Așadar, mergem la București cu încredere și ne dorim foarte mult victoria, mai ales după meciul din Cupă, pe care l-am pierdut în fața lor”, a spus antrenorul echipei timișorene, Sosene Anesi.

Duelul dintre CSM București și Timișoara Saracens este programat miercuri, de la ora 12, iar meciul va fi arbitrat de o brigadă ce îl are pe Cristian Șerban la centru, ajutat la cele două tușe de Radu Petrescu și Victor Ioniță.

Articolul precedentVreme urâtă în săptămâna cu zile libere
Articolul următorZilele reci readuc căldura în calorifere