Pentru că se anunță zile reci, societatea de temoficare a luat decizia de a reîncepe încălzirea caloriferelor pentru abonații din Timișoara.

Din cauza înrăutățirii prognozei meteo, care preconizează temperaturi minime nocturne până la 6 grade, pentru mai mult de trei zile consecutiv, COLTERM SA va relua livrarea energiei termice pentru încălzire pe timp de noapte. Astfel, se va relua furnizarea căldurii la temperaturi reduse, între orele 19-9.

Cei care nu doresc să consume energie termică pentru încălzire în perioada următoare au posibilitatea de a închide vanele de branșament sau una dintre vanele de izolare ale contorului de energie termică.

Vă reamintim că, potrivit Regulamentului Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică al Municipiul Timișoara „sezonul de încălzire este definit ca fiind de regulă perioada 1 octombrie – 30 aprilie a fiecărui an,,. Pentru sistarea totală a căldurii, temperaturile trebuie să fie peste 10 grade Celsius timp de trei zile consecutiv, atât ziua cât şi noaptea.”, transmit reprezentanții Colterm.

Articolul precedentDerby-ul Superligii de rugby se joacă de 1 mai în capitală. Campioana Timișoara Saracens caută revanșa în fața CSM-ului
Articolul următorNoi trasee pentru transportul școlar din Timișoara. Care sunt noile rute?