Accident deosebit de grav în județul Timiș, pe A1, în zona localității Bethausen. Șase mașini s-au ciocnit. În carambol au fost implicate două TIR-uri, o camionetă, un microbuz și două autoturisme.  14 oameni se aflau în mașinile care s-au ciocnit, pentru doi dintre acestia fiind nevoie de intervenția celor de la descarcerare.

În total, trei răniți au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„În accident au fost implicate două autotrenuri, un microbuz, o camionetă Și două autoturisme. În total au fost implicate 14 persoane dintre care cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. Din cele cinci victime două au fost încarcerate. La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de intervenție cu apă și spumă și modul de descarcerare, un echipaj SMURD, un ATPVM (Autospecială de transport personal și victime multiple), 16 pompieri și trei echipaje SAJ.”, transmit reprezentanții ISU Timiș.

Apelul inițial a venit de la șoferul unui autotren care staționa pe banda de urgență și care a apelat numărul 112 precum că ar avea ceva probleme. Din datele obținute de la primul apelant, nu era vorba de un accident și nici de persoane care ar necesita îngrijiri medicale. Celelalte autovehicule au fost implicate în accident după, aproximativ 15 minte de la primul apel la 112.

Cercetările continuă pentru a se stabilii cum a avut loc ciocnirea în lanț.

Articolul precedentTimișoara va avea un festival al cântăreților de stradă. Prima ediție este programată în acest final de săptămână
Articolul următorÎntâmplare teribilă în Gara de Sud