O discuție în contradictoriu între doi prieteni s-a lăsat cu o ceartă și s-a încheiat cu sânge într-o localitate de lângă Timișoara.

Totul s-a întâmplat într-un local din comuna timișeană Săcălaz. Doi bărbați s-au întâlnit la birtul din localitate, s-au așezat la masă și au început să discute la un pahar. Odată cu trecerea timpului numărul paharelor a crescut, și odată cu acesta și discuția a devenit din ce în ce mai înflăcărată, până s-a ajuns la cearta.

La un moment dat unul dintre bărbați nu a mai suportat opiniile colegului său, a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe acesta. Martorii au chemat poliția, iar la fața locului a ajuns un echipaj de la Secția 2 Rurală Săcălaz, care l-a reținut pe agresor.

Acesta a fost dus în Arestul IPJ Timiș și va fi cercetat pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, dar și pentru loviri și alte violențe.

Articolul precedentBărbat din Timiș, audiat de polițiști, după ce a promis mai multor persoane că le facilitează obținerea de fonduri europene. Prejudiciu de 140.000 lei
Articolul următorIncendiu în complexul studențesc din Timișoara. Trei oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale