Copiii internați în secţia de hemato-oncologie de la spitalul „Louis Ţurcanu” Timişoara au nevoie de sânge. Academiei Mămicilor inițiază o acțiune în acest sens.

Asociaţia Academia Mămicilor din Timișoara vă invită să donați sânge, în cadrul acțiunii „Implică-te şi schimbă destine”. Vineri, 26 octombrie, donațiile se fac pentru copiii internaţi la secţia de hemato-oncologie de la spitalul „Louis Ţurcanu”.

Toți cei care vor să schimbe destinul unui copil în bine sunt așteptați la Centrul de Transfuzie Sanguină, lângă Spitalul Județean Timișoara,  strada Martir Ciopec nr. 1. Vineri, în 26 octombrie, între orele 8,30… 13.00 Academia Mămicilor din Timișoara îi invită pe toți cei care vor să ajute, să doneze sânge.

„În 26 octombrie, românii sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir, numit Sâmedru în tradiţia populară, tu poţi începe ziua cu curaj şi dorinţa de a salva viaţa copilaşilor care şi-au pierdut încrederea şi zâmbetul.”,  se arată într-un comunicat al asociației. 

Pentru a evita aglomerația, dar și pentru a afla care sunt criteriile exacte pe care trebuie să le îndeplinească un donator, puteți consulta pagina dedicată campaniei aici.

 

Articolul precedentAccident teribil pe Autostrada Vestului, intervenție elicopter SMURD
Articolul următorSeceta continuă în Banat, agricultorii așteaptă ploile