Elevii din Timișoara așteptați să învețe istoria orașului… din mers. Anunțul STPT

Se apropie perioada din anul școlar în care mai multe instituții de învățământ au programată săptămâna „Școala Altfel’, iar în sprijinul școlilor vine și Societatea de Transport Public Timișoara.

STPT a decis să se implice în acest progra și să le ofere celor mici posibilitatea de a cunoaște Timișoara cu tramvaiul sau cu vaporașul. Pentru a putea face plimbări cu cele două mijloace de transport, profesorii sunt cei care vor trebui să facă rezervări pentru a-i plimba pe cei mici prin Timișoara.

Sună clopoţelul pentru îmbarcarea elevilor în tramvaiul turistic şi în vaporaşul de pe Bega! Societatea de Transport Public Timişoara vine în întâmpinarea şcolilor din Timişoara şi din judeţul Timiş, în cadrul programului naţional „Şcoala altfel”. Mai exact, S.T.P.T., în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, pune la dispoziţia unităţilor de învăţământ, în măsura locurilor disponibile, tramvaiul turistic TramTur TM şi un vaporaş, pentru a face o plimbare „altfel” prin Timişoara sau pe Bega. Pentru rezervări, vă rugăm să ne apelaţi la numerele de telefon 0725.234.532 şi 0356.803.720, pentru a vă nota în catalogul de prezenţe la îmbarcare„, au transmis reprezentanții Societății de Transport Public Timișoara.

Articolul precedentAmenzi cu nemiluita pentru șoferii din Timișoara și din județ
Articolul următorNoapte fără noroc pentru sute de șoferi