soferi politie rutiera timis
32 de șoferi din Timiș au rămas fără permis

Sute de șoferi din Timiș au fost sancționați de polițiști în ultimele 5 zile, iar câteva zeci au fost lăsați pietoni pentru diferite perioade de timp.

Polițiștii de la rutieră au făcut verificări în trafic atât în Timișoara cât și pe șoselele din județ în fiecare zi în ultima săptămână. Astfel, din 11 până în 14 martie, oamenii legii au dat nu mai puțin de 900 de amenzi, dintre care aproape 200 au fost date celor care au apăsat prea tare pedala de accelerație.

Aproape 400 de șoferi au fost sancționați pentru ca nu au purtat centura de siguranță în trafic.

Polițiștii i-au lăsat și fără permis pe 36 de dintre șoferi pentru diferite perioade de timp, iar 19 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Unul dintre șoferi i-a surprins pe polițiști. Oamenii legii l-au tras pe dreapta și au simțit că omul duhnea a alcool, astfel că l-au pus să sufle în aparatul etilotest. Rezultatul a fost unul surprinzător, 1,24 mg/l în aerul expirat.

Omul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge și s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Articolul precedent#Șîeu la Timișoara. Cum au reacționat oamenii la ora 15.00
Articolul următorElevii din Timișoara așteptați să învețe istoria orașului… din mers. Anunțul STPT