Pe șantierul Podului Dragalina a început turnarea celor 24 de piloți care vor asigura lărgirea de trei ori a actualei căi de traversare a Canalului Bega.

Primarul Nicolae Robu a facut marti o vizita fulger pe santierul de la Podului Dragalina, unde se turna cel de-al doilea pilot, si a postat impresiile pe Facebook.

“Astazi, am facut o noua vizita pe santier. M-am bucurat ca o mulțime de lucruri ce tin de reabilitare / consolidare, mari consumatoare de timp sunt facute de-acum si ca s-a trecut la constructia noilor poduri: unul de-o parte, unul de cealalta a podului vechi. Reamintesc, acest proiect cuprinde pe de o parte reabilitarea / consolidarea podului actual, pe de altă parte, construirea a câte unui nou pod de fiecare parte a acestuia, lipite de el, astfel încat in final, să se ajungă să avem un pod de aproape trei ori mai lat decât actualul.”, a notat Nicolae Robu pe pagina sa de pe reteaua de socializare.

Podul Dragalina avea ca termen de finalizare luna februarie 2019. Lucrarile au fost sistate pentru refacerea proiectului, iar termenul a fost prelungit cu perioada in care nu s-a muncit. Adica cu inca o jumatate de an, ceea ce inseamna ca lucrarea va fi gata cel mai probabil abia la mijlocul verii.

 

Articolul precedentNicolae Robu: „M-au căutat și primari din PSD să se alăture Alianței Vestului”
Articolul următorAccident pe o trecere de pietoni din Timișoara. O femeie a ajuns la spital