Au crezut că dacă pe strada lor nu sunt patrule ale poliției pot scăpa de amendă. Au împachetat în plase sau saci deșeurile din gospodării și le-au aruncat la colț de stradă. NU au ținut însă cont și de camerele de filmart amplasate de polițiștii locali.

Numai în ultima săptămână, oamenii legii le-au dat timișorenilor care au aruncat gunoiul unde au vrut nu mai puțin de 22 de amenzi. Cu acestea, de la începutul anului până în prezent s-a ajuns la un total de 75, cu o valoare de 61.800 de lei.

În ultima săptămână au fost supravegheate zonele precum str. București, V. Lucaciu, Zimbrului, A. Golescu, Martir Marius Ciopec – la stația de salvare, Dr. Ioan Mureșan, lângă centrul de sânge, aceste locații fiind monitorizate alternativ, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

Polițiștii locali vor continua patrulările pe această linie și în zilele care urmează și le reamintesc timișorenilor că sancțiunile sunt cuprinse între 500 și 1000 de lei, și pot ajunge până la 2500 de lei pentru companii.

Timișorenii îi pot ajuta pe polițiștii locali și când îi văd pe cei care aruncă gunoaie în locuri nepermise pot suna la numerele de telefon 0256.968, 0256.246.112 sau pot trimite un email la dresa [email protected].

Atenție, nu aruncați deșeuri pe domeniul public! Multe zone din oraș sunt supravegheate de polițiștii locali în civil, dar și de camere video. Au fost aplicate sancțiuni de peste 61.000 lei – http://www.polcomtim.ro/modules/news/article.php?storyid=3384

Publicată de Directia Politia Locala Timisoara pe Vineri, 19 iulie 2019

Articolul precedentDistrugeri provocate de viituri pe albia Bârzavei. Reparații necesare
Articolul următorSchimbări în traficul din zona centrală, la Timișoara. Străzi lărgite, o stație de taxi dispare, iar una de transport în comun se mută