O femeie de 63 de ani ai fost bătută și jefuită de mai mulți indivizi în Timiș.

Femeia locuia singură ăn localitatea timișeană Periam. În miez de noapte peste ea au intrat mai mulți bărbați care au legat-o și au bătut-o, însă nu s-au mulțumit cu atât. Aceștia au pus mâna păe tot ce au putut fura și au fugit cu prada.

În noaptea dinspre 23 spre 24 ianuarie, în jurul orei 01:30 persoane necunoscute au pătruns într-o locuința din localitatea Periam, au lovit victima și au legat-o cu un material textil și au sustras 6000 lei, 4 inele din aur,4 din argint și un bax de țigări”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii au început cercetările și după două zile au prins trei bărbați care ar fi comis furtul. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie duși în fața magistraților din Sânnicolau Mare pentru un mandar de arestare.

Oamenii legii au reușit să și recupereze din prada luată de hoți baxul de țigări, pe care mai apoi l-au confiscat pentru ca pachetele erau netimbrate.

Femeia care a cazut victima hotilor va trebui sa dea explicatii politistilor deoarece urmeaza sa fie cercetata pentru contrabanda de tigari.

Articolul precedentȘoselele din vest sunt acoperite de zăpadă sau polei. VIDEO!
Articolul următorSuspiciune de pestă porcină africană în Timiș