O fetiță din Timișoara a dispărut în drum spre școală. Obicean Iasmina Ioana a plecat de dimineață de acasă dar nu a mai ajuns la școala unde învăța.

Conform polițiștilor, semnalmentele fetpței sunt “:înălțime 1,43, aproximativ 45 kg, păr lung de culoare castaniu ondulat, ochi căprui. La data dispariției, minora purta o geacă de culoare turcoaz, colanți și ghete de culoare roz.”

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE: Fetita a fost gasita. Se pare ca era suparata pentru ca luase note mici la scoala si nu a mai vrut sa mearga la cursuri. A ajuns la mall-ul din Calea Sagului, unde a stat toata ziua. Cand sa plece spre casa, s-a ratacit si a ajuns pe strada Iuliu Maniu. Acolo a fost vazuta de un cetatean care si-a dat seama ca ceva este in neregula si a anuntat politia.

 

Articolul precedentTimișoara primul oraș în care se colectează la scară largă uleiul alimentar uzat
Articolul următorS-a îndrăgostit… de România și nu a mai vrut să se întoarcă acasă. Planul unui bărbat pentru a rămâne în Timiș