Un tânăr i-a surprins pe polițiști prin inventivitatea de care a dat dovadă pentru a rămâne în România.

Bărbatului îi expirase viza de ședere în țară vara trecută, însă nu a vrut să plece nici în ruptul capului, așa că a ales o altă cale. Omul a cunoscut o femeie de 61 de ani prin intermediul unei cunoștințe comune, au discutat și au decis să se căsătorească.

Zis și făcut. La finalul lunii septembrie cei doi s-au căsători, iar la începutul lui octombrie prezentat cu documentele necesare la sediul Serviciului pentru Imigrări al județului Timiș, în vederea obținerii dreptului de ședere, in calitate de membru de familie a unui cetățean român.

Cunoscând situația bărbatului, polițiștii au început cercetările pentru a afla dacă acesty mariaj este unul real sau nu. Oamenii legii au discutat atât cu cei doi soți, cât și cu prieteni ai acestora și și-au dat seama că era vorba despre o căsătorie de conveniență.

Bărbatul nu a fost mulțumit de decizia polițiștilor de la Imigrări și a contestat-o în instanță. Judecătorii au ajuns și ei la concluzia că cele constatate de polițiști sunt temeinice, iar bărbatul va trebui acum să părăsească România și să se întoarcă în Pakistan.

sursa foto: evz.ro

Articolul precedentFetiță dispărută în drum spre școală. Dacă ați văzut-o, sunați la Poliție
Articolul următorCultură și spiritualitate în Banatul Istoric