Timișul și-a decis primul trofeu al sezonului. Cupa României a ajuns la Periam după o finală cu 5 goluri cu echipa din Dudeștii Noi.

Finala de pe stadionul Dan Păltinișanu a început cu un gol marcat de formația din Dudeștii Noi încă din minutul 4, prin Plopeanu, din lovitură de la 11 metri. Formația din Periam a a egalat situația pe tabelă prin Ologu, iar la pauză s-a intrat la egalitate, 1-1.

Avântul Periam a început partea a doua cu o reușită în minutul 57. Mingea trimisă în bară de Ologu, a ajuns la Bobu, iar acesta l-a învins pe Burtic. Cu 11 minute înainte de final Periamul s-a desprins decisiv cu reușita lui Trandu, venită după o pasă în fața porții a lui Blaga. Putea fi 4-1 pentru Avântul, însă Ologu a fost blocat în situație de unu la unu de portarul Dudeștiului, Burtic.


În ultimele minute CSC Dudeștii Noi a reușit să reducă din diferență prin Lobonea, care a trimis cu capul în plasă după o lovitură liberă. A fost însă prea târziu, iar trofeul a ajuns în vitrina celor de la Avântul Periam.

Avântul Periam a învins pentru a treia oară pe CSC Dudeștii Noi în acest sezon, după ce au câștigat în campionat cu 3-1 în partida de acasă și 2-1 la Dudestii Noi. În campionatul Ligii a IV-a, CSC Dudeștii Noi ocupă locul al treilea, în timp ce formația din Periam este pe locul 4, la 3 puncte în spatele rivalei din finala Cupei.

Articolul precedentPolițiștii au luat în vizor Gara de Nord
Articolul următorSoarta Sălii Polivalente a Timișoarei se decide după alegeri