În județul Timiș există 16 focare active de coronavirus aflate în supravegherea epidemiologică a Direcției de Sănătate Publică.

Autoritățile sanitare anunță că a izbucnit un nou focar de COVID-19 la Secția de Urologie a Spitalului Județean din Timișoara unde au fost confirmate 9 cazuri de infectare.

În același timp, a fost închis focarul de la firma Acelum din Timișoara.

Celelalte focare active sunt la penitenciarul Timișoara (136 cazuri), centrul de recuperare neuropsihiatrică Găvojdia (117 cazuri), centrul OncoHelp (39 cazuri), Spitalul Județean Timișoara (19 cazuri), Spitalul de Psihiatrie Jebel (19 cazuri), căminul pentru persoane vârstnice Bacova (18 cazuri), centrul rezidențial privat pentru vârstnici Buziaș (14 cazuri), SCM Timișoara (11 cazuri), club sportiv Ghiroda (10 cazuri), centrul de îngrijire pentru vârstnici Bacova (9 cazuri), centrul pentru persoane cu handicap Ciacova (9 cazuri), centrul de recuperare neuropsihiatrică Timișoara (8 cazuri), Universitatea de Vest (5 cazuri), centrul de plasament pentru copii cu dizabilități Recaș (4 cazuri), creșa nr. 2 Cosânzeana Timișoara (3 cazuri).

DSP Timiș a finalizat în ultimele 24 de ore 87 de anchete epidemiologice, iar alte 231 sunt în curs de desfășurare.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentCristian Rizea contracarează încercările de intimidare. DECIZIA care cutremură lumea politică de la Chișinău
Articolul următorKlaus Iohannis, după ședința de la Cotroceni: Momentan, nu se impune carantina. Anunț despre fondurile europene