DNA a finalizat dosarul în care o fostă șefă de seviciu de la Administratia  Finanțelor Publice Timiș a fost acuzată că a luat bani, prin intermediari, de la un om de afaceri. Femeia a fost trimisă în judecată, alături de respectivul om de afaceri si de contabila acestuia.

În perioada în care a fost sefa a Serviciului de Informatii Fiscale din cadrul Administratiei Finantelor Publice Timis, femeia ar fi pretins bani în schimbul urgentării unor procedure fiscale.  

„În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt: La data de 13 septembrie 2018, inculpata Golban Lucica, în calitatea menționată mai sus, a primit de la reprezentantul unui om de afaceri (martor în cauză) suma de 3.000 lei în legătură cu îndeplinirea sau urgentarea îndeplinirii unor activități ce țin de atribuțiile sale de serviciu, respectiv înregistrarea unor societăți comerciale în scop de TVA. Banii respectivi au fost remiși inculpatei chiar în sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Timiș, la scurt timp aceasta fiind reținută de procurorii anticorupție”, conform unui comunicat al Direcției Naționale Anticorupție.

Omul de afaceri și contabila care i-ar fi dat banii inculpatei sunt și ei acuzați, de trafic de influență.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Timiș.

Articolul precedentMigranți prinși în miez de noapte de polițiștii de frontieră din Timiș
Articolul următorProtest al elevilor la Liceul Pedagogic din Timișoara. VIDEO!