Doi tineri au fost prinși de polițiști timișeni, bănuiți fiind că furau din mașini. Cei doi s-au ales cu dosare penale pentru infracțiunile comise.

“Două persoane, de 18 și 29 de ani, au  fost reținute de polițiștii timișeni pentru comiterea unor furturi din autoturisme. Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în arestul I.P.J. Timiș. „ se arată într-un comunicat al IPJ Timiș.

În 23 noiembrie, polițiștii de la Secția 1 au găsit un bărbat suspectat că ar fi furat dintr-o autoutilitară un telefon mobil în valoare de  3000 de lei. După zile mai târziu, un alt suspect a fost săltat, de data aceasta de polițiștii secției 4. Acesta ar fi forțat ușa unei mașini și a furat din autoturism o tabletă, după care a mai forțat o portieră dar nu a mai apucat să sustragă nimic.

În ambele cazuri prejudiciul a fost recuperat în totalitate iar cei doi s-au ales cu dosar penal. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților .

Articolul precedentWeekend cu ghinion pentru șoferii indisciplinați
Articolul următorȘef nou la Direcția Națională Anticorupție Timișoara