În weekend polițiștii de la rutieră au intensificat controalele pe șoselele din Timiș, spre ghinionul soferilor indisciplinați.

Peste 300 de amenzi și 48 de permise de conducere reținute, acesta este bilanțul de weekend pe șoselele din Timiș. Șoferii rămași fără permis au pățit-o pentru neacordarea de prioritate pietonilor, depășiri periculoase și viteză prea mare.

.În perioada 23 – 25 noiembrie  a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive  şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, poliţiştii au constatat 6 infracțiuni și au aplicat 320 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere.”, se arată într-un comunicat al IPJ Timiș.

De asemenea, au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii la atrag atenția șoferilor că vor continua astfel de controale în trafic.

Articolul precedentA făcut un accident și a fugit
Articolul următorFurau din mașini, dar au fost prinși