Trei bărbați au fost prinși de polițiștii de frontieră în timp ce încercau să treacă ilegal granița spre Serbia. Aceștia au fost observați cu ajutorul aparatului de termoviziune în apropiere de localitatea Beba Veche.

În urma verificărilor s-a stabilit că este vorba de trei bărbați din Kosovo cu vârste între 25 și 30 de ani. Migranții le-au declarat oamenilor legii că își doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei și că au recurs la această metodă pentru că aveau interdicție de a intra în Spațiul Schengen.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au descoperit, ascunși în interiorul unui automarfar unsprezece cetăţeni din Turcia, care încercau să iasă ilegal din ţară. Cu ocazia primelor verificări, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt nouă bărbați și două femei, toţi cetățeni turci. Cei în cauză au vârste cuprinse între 27 şi 49 de ani şi intenţionau să ajungă în state din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Curtici au depistat doi cetăţeni din Maroc şi Siria, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi pe platforma unui tren de marfă încărcat cu autoturisme.

Articolul precedentDescoperire teribilă pe un râu din Timiș
Articolul următorÎncepe dezinsecția la Timișoara