Perchezitii traficanti alcool in Timis si Satu Mare

Percheziții făcute de polițiști miercuri dimineață în Timișoara, dar și în mai multe localități din județul Timiș.

Polițiștii de la Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din IPJ Timiș, alături de luptătorii de la trupele speciale de intervenție, au descins la mai multe adrese din Timișoara și din județ unde aveau informații că se ascund arme și muniție.

Oamenii legii au acționat la Timișoara, Jebel, Conacu Iosif, Chisoda, Peciu Nou si Liebling.

Polițiștii au descoperit la cei vizați puști de vânătoare deținute ilegal, cartușe, lunete și un pistol, iar în frigiderele acestora au găsit carne de vânat. După ce au făcut verificări aproape două ore polițiștii au găsit 3 arme, 1 pistol, 136 de cartușe letale cu glonț și cu alice, 10 cartușe neletale, 8 componente esențiale pentru arme, 2 proiectoare folosite la braconaj, 8 trofee de vânat și mai multe kilograme carne de vânat.

Suspecții erau în atenția polițiștilor de mai multă vreme și erau monitorizați. Oamenii legii știau că aceștia au cumpărat armele din străinătate, și că o parte din ele erau folosite la partide ilegale de vânătoare. Niciunul dintre participanții la aceste vânători nu avea însă permis port armă.

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 50 de ani, au fost conduși la sediul poliției pentru audieri.

Articolul precedentMici probleme găsite de primarul Robu în planurile Centurii de Sud. O nouă legătură cu șoseaua ocolitoare ar putea apărea la Timișoara
Articolul următorSalon Anual de Artă – Unirea Principatelor Române