Un incendiu a izbucnit luni seara pe o stradă din Lugoj, iar flăcările au cuprins rapid acoperișul unei case, pornind de la o anexă.

Alertați de incendiu, pompierii din Lugoj au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă. La fața locului au sosit polițiștii și un echipaj SMURD. Totodată au fost chemați și reprezentanți ai companiei de electricitate.

ISU Timiș a fost solicitat, în jurul orei 22:10, să intervină pentru lichidarea unui incendiu la o anexă a unei locuințe din Lugoj. Din nefericire, incendiul s-a extins și la acoperișul locuinței, acesta fiind afectat pe o suprafață de aproximativ 20 mp.

Pompierii militari au luptat mai bine de două ore ca să limiteze și să lichideze incendiul.”, conform unui comunicat al ISU Timiș.

Din primele cercetări a rezultat faptul că flăcările au cuprins mai întâi o anexă a unei gospodării, iar de acolo s-au extins la acoperișul casei. Cel mai probabil totul s-a întâmplat din cauza unei instalații electrice improvizate care a provocat un scurt circuit. Pompierii au reuțit să stingă flăcările, dar au fost distruse mai multe piese de mobilier.

Foto: arhiva

Articolul precedentSărbătorile de iarnă se apropie, comercianții trebuie să fie pregătiți
Articolul următorBraconieri ridicați din așternuturi de polițiști în Timiș