S-a dsat alarma miercuri aproape de orele prănzului la Timișoara, după ce un incendiu a fost observat de oameni la etajul al doilea al unui bloc de pe strada Arieș.

Timișorenii care se aflau în zona stadionului au observat flăcările și au sunat la 112, iar pompierii au ajuns rapid la fața locului. Focul ardea în balconul unui apartament de la etajul al doilea și s-a extins și la terasa celuilalt apartament din apropiere.

Pompierii au acționat cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, o autoscară, un ofițer și 15 subofițeri. 10 oameni au ieșit din bloc și nimeni nu a fost rănit în urma incendiului. Pompierii au reușit să stingă flăcările în aproximativ o jumătate de oră.

Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată la balconul apartamentului. Au ars elemente combustibile din balcon, inclusiv geamul și s-a degradat tencuiala din locuință. Incendiul s-a extins parțial și la balconul de la apartamentul vecin„, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Pompierii urmează să stabilească cu exactitate cauza incendiului.

Pe perioada intervenției pompierilor circulația rutieră în zonă s-a desfășurat cu dificultate.

Articolul precedentAproape 150 de cazuri de internări pentru viroze și pneumonii, într-o singură săptămână, în Timiș
Articolul următorTrei tineri prinși de polițiști la granița cu Serbia. Planul bărbaților pentru a ajunge în vestul Europei