Informatica Timișoara joacă al doilea meci din play-off-ul Ligii Naționale de fotbal în sală pe teren propriu cu Imperial Wet Miercurea Ciuc, formație care s-a impus în sezonul regulat.

Timișorenii au început partea a doua a sezonului cu o înfrângere cu 3-1 pe terenul Dunării Călărași, iar înaintea duelului cu ardelenii nu are probleme de lot. Cele două formații s-au întâlnit de 3 ori în acest sezon. In campionat Informatica a încheiat la egalitate, 2-2, partida de acasă cu ardelenii, iar meciul din retur l-a pierdut la masa verde cu 5-0 pentru o neprezentare. Tot Imperial Wet a fost echipa care a eliminat formația timișoreană din Cupa României, după ce s-au impus în propria sală cu 6-2.

Imperial Wet vine la Timișoara după o victorie clară, 5-2 cu Dunărea Călărași, și cu 6 puncte este favorită să joace prima finală de campionat din istoria sa. Ardelenii vin la Timișoara având în componență cinci foști jucători ai Informaticii, care au și adus trofee pe Bega: Robert Matei, Deco, Rakic, Bondar și Ovsyannikov.

Duelul dintre cele două formații este programat marți seară, de la ora 18 în sala Constantin Jude.

Înaintea partidei cu ardelenii, pe adresa Informaticii au venit convocări surpriză pentru doi dintre fotbaliști. Portarul Roberto Voin și golgeterul Sergiu Gavrilă au fost chemați de Robert Lupu la prima reprezentativă pentru dubla amicală din weekend cu selecționata Armeniei.

Articolul precedentScandal într-o localitate din Timiș. Bărbat lovit cu toporul și împuns cu o furca
Articolul următorȘofer prins conducând după ce a băut zdravăn