Informatica Timișoara a obținut a doua victorie a sezonului în Campionatul Național de fotbal în sală după un meci spectaculos cu Dunărea Călărași.

Prima reprezentanție din campionat pe teren propriu pentru Informatica Timișoara a adus și o victorie pentru campioana României la futsal. Timișorenii conduceau la pauză cu 2-0, după reușitele semnate de Araujo și Ovsiannikov.

La numai 40 de secunde de la reluare, Calarașiul a redus din handicap prin reușita lui Vârlan, aflat la primele momente pe parchet. Informatica a răspuns la jumătatea reprizei prin reușita lui Bondar, care a înscris după o superbă fază realizată din trei pase rapide. Dunărea s-a apropiat din nou la un gol după reușita căpitanului Tomescu, și cu toate că până la final a evoluat și fără portar, nu a mai reușit să înscrie.

Pentru mine, cea de azi este o victorie foarte mare. După cum am văzut meciul, chiar dacă am avut foarte multe ocazii, astă este meciul de care m-am temut foarte mult. Am avut momente, la 2-1, chiar au avut ocazii să intre în joc. Este o echipă care ne-a pus probleme mari azi, noi nu am fost atenți în fața porții, dar mă bucur mai mult decât în alte meciuri de cele trei puncte. Puteam să pierdem astăzi, cel puțin două puncte. Sunt meciuri pe durata campionatului pe care trebuie să le tratezi la rezultat. Noi nu l-am tratat la rezultat, nu am făcut un joc foarte bun, am fost peste ei, dar la cum am jucat sunt foarte multumit de rezultat. Mă gândeam ca va fi mult mai ușor, am avut ocazii bune, dar după aceea ne-am pierdut concentrarea și ușor ușor au intrat și ei în joc, ne-au pus probleme. Știam că echipa este bună, că ne-am pregătit bine, dar nu am reușit să finalizăm și asta i-a ținut pe ei în joc„ a declarat la finalul meciului antrenorul timișorean Robert Lupu.

În runda următoare Informatica Timișoara va juca în deplasare împotriva celor de la Autobergamo Deva, care au și ei tot două victorii în primele doua etape.

Articolul precedentCăutat în toată țara și găsit în Timiș. Violator trimis după gratii
Articolul următorAparate de jocuri de noroc, făcute praf de un tânăr care n-a avut noroc