In urmă cu doi ani duelul dintre Informatica Timișoara și United Galați era finala campionatului național de futsal, însă de această dată duelul a deschis noul sezon.

Timișorenii i-au surprins pe gălățeni și au deschis scrul după numai 12 secunde. Montero a pătruns pe partea stângă, a trimis în fața porții, iar Milovac a trimis în plasa porții lui Grigoraș. Vicecampionii României au început să preseze și au răsturnat repede rezultatul. Mai intai Tacot a înscris golul egalării, pentru ca fostul timișorean Araujo să facă 2-1 pentru United. Când oaspeții păreau să fie siguri că vor conduce la pauză, Milovac a mai înscris o dată și s-a intrat la egalitate la cabine, 2-2.

La scurt timp după reluare, Obadă a adus-o din nou în avantaj pe United. Oaspeții au continuat să aibă o mai bună posesie a balonului și să atace. Timișorenii s-au apărat bine și au răspuns pe contraatc, prin același Milovac, care a reușit hattick-ul și a egalat pentru a treia oară. Gălățenii au revenit în atac, Lașcu a prins un șut bun către poartă, iar Voin a scăpat mingea din brațe în plasa porții. Cu 26 de secunde rămase până la final, gălățenii au comis al șaselea fault, iar brigada de arbitri a dat o lovitură de la 10 metri pentru Timișoara. Nou venitul Montero și-a încercat norocul, însă Andrei Grigoraș a blocat balonul, iar Galațiul a plecat cu toate punctele de la Timișoara.

Duelul celor două finaliste din urmă cu doi ani a fost urmărit din tribună și de către selecționerul primei reprezentantive, Robert Lupu, dar și de antrenorul celor de la Autobergamo Deva, Adrian Moț.

În runda viitoare, Informatica Timișoara va evolua în deplasare împotriva formației FK Odorheiu Secuiesc, grupare care in această primă rundă nu a evoluat deoarece Clujana Cluj nu a avut sala liberă pentru a organiza partida.

Articolul precedentContinuă lucrările la podurile Dragalina și Eroilor. Se fac pregătiri pentru încă un șantier
Articolul următorLa Timișoara se organizează un nou tîrg de produse tradiționale