Prefectul județului Timiș,  Liliana Oneț, s-a întâlnit, astăzi, la sediul Administrației Bazinale de Apă Banat, cu  Ervin Molnar, directorul general al Administrației Naționale Apele Române și cu l Caius Mihai Parpală, noul director al Administrației Bazinale de Apă Banat.

În cadrul discuțiilor s-au abordat probleme legate de inundațiile din județ, respectiv despre investițiile necesare pentru consolidarea malurilor și a digurilor din Timiș.

A reieșit faptul că există deschidere pentru a sprijini proiectele de investiții din județul Timiș, atât cele în derulare, cât și alte proiecte mai vechi. Totodată, după ce va trece această perioadă de coduri meteorologice și de inundații, se va face o evaluare a pagubelor și se vor aproba lucrări de investiții, începând cu digul din aval de Lugoj – cel la care s-a produs o breșă la sfârșitul săptămânii trecute. Problemele cauzate de ape și viitoarele investiții au fost temele abordate în cadrul unei întâlniri cu primarul municipiului Timișoara, domnul Nicolae Robu, și domnii Ervin Molnar, directorul general al Administrației Naționale Apele Române și Caius Mihai Parpală,directorul Administrației Bazinale de Apă Banat

Articolul precedentSe reiau mai multe zboruri de pe Aeroportul Internațional din Timișoara
Articolul următorAvertizare cod roșu pe Bega