Festivalul “Bega Bulevard” începe vineri, 7 septembrie, și se încheie duminică, 9 septembrie. Programul zilei de vineri debuteaza la ora 17.00  cu momente muzicale pe malul apei. Deschiderea oficială va avea loc la ora 18.00. Zece minute mai târziu pe Bega se va desfășura o paradă a ambarcațiunilor.

Sâmbătă concertele și atelierele se desfășoară tot în Parcul Alpinet, recent renovat. ISU Timș și Formațiunea SALVO le vor oferi timișorenilor, între orele 19.00 și 20.00, plimbări pe apă. De  la ora 21.20 va avea loc un show cu flăcări, iar la 21.45 va concerta trupa Taxi. Programul zilei se încheie cu proiecții 3D pe Bega.

Citește și: Porțelanuri și sticlărie din România Socialistă într-o expoziție inedită la Timișoara

Duminică vor continua concertele și atelierele, dar vor avea loc și demonstrații de salvare în cazul producerii unui accident. De la ora 16.00 cursa rățuștelor va captiva atenția spectatorilor.   Aceasta va debuta cu competiția sponsorilor, urmată de întrecerea miilor de rățuște de plastic numerotate conform biletelor cumprăte de spectatori. Cursa are un scop caritabil. 

Încă de la prima ediţie, Festivalul Bega Bulevard a dorit să atragă atenţia timişorenilor asupra importanţei canalului Bega pentru oraş şi asupra posibilităţilor de recreere, agrement, sport sau divertisment pe care acesta le oferă. Festivalul a fost gândit astfel încât să pună în evidenţă Bega din toate punctele de vedere: estetic, urbanistic, ecologic şi va concentra, pe parcursul celor trei zile, activităţi culturale şi de divertisment.

 

Articolul precedentAccident grav la ieșire din Timișoara. Un bărbat a rămas prins în mașina zdrobită
Articolul următorMasina rasturnata dupa un accident la Timisoara. Surpriza pentru politistii ajunsi la fata locului