În perioada 25 martie–18 aprilie, în Piața Libertății, timișorenii se pot bucura, cu mic, cu mare, de activitățile organizate în cadrul Târgului de Paște 2023.
 
Deschiderea va avea loc sâmbătă, 25 martie, la ora 12,00, când Alaiul Veștilor Bune va străbate centrul orașului de la Catedrală, până în Piața Libertății, pentru a da tuturor de știre că orașul se pregătește de sărbătoare.
 
În fiecare zi de weekend din această perioadă, de vineri până duminică sunt prevăzute evenimente pentru toate vârstele și gusturile. Părinți, copii și bunici, timișoreni și turiști vor putea lua parte la spectacole de muzică, dans și teatru, la ateliere de încondeiat ouă, croșetat, pictură, sculptură, confecționat opinci sau ceramică precum și la recitaluri de pricesne.
 
La Căsuța Iepurașului, sunt așteptați cei mai cuminți copii, pentru o serie de activități interactive și educative. De asemenea, comercianții prezenți la târg vor oferi o gamă variată de produse tradiționale și de sezon.
 
 
Târgul se va încheia în data de 18 aprilie, de la ora 17,30, cu recitalul Coralei Contrast și un spectacol susținut de Ansamblul „Timișul” Tineret.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentReabilitarea Colegiului Național ”Ana Aslan”
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET