Porti deschise pentru alergatori la Stadionul Politehnicii

Toți cei care doresc să alerge au intrare liberă pe stadionul Universității Politehnica din Timișoara.

Intrarea liberă a sportivilor amatori pe stadionul Universității Politehnica este o inițiativă a UPT. Proiectul este realizat în colaborare cu Clubul Sportiv Alergotura. Proiectul cuprinde instruire și antrenamente la bazele sportive proprii pentru toți cei care doresc să practice alergarea pe distanță lungă, la nivel amator, fie că că sunt studenți sau cadre didactice la UPT, fie din afara instituției.

Cei care doresc să practice alergarea vor primi informații despre nutriția necesară, timpul pe care ar trebui să-l aloce alergării, perioadele de odihnă și de recuperare. Chiar dacă alergarea se face la nivel de amator, trebuie respectate unele principii și reguli de bază.” se arată într-un comunicat al UPT.

Deschiderea evenimentului va avea loc în  26 septembrie, ora 17:30. Cei interesați pot veni în Sala Polivalentă de la Biblioteca Centrală a Universității Politehnica Timișoara (Bd V. Pârvan nr. 2). La început va avea loc o lecție teoretică. Aceasta va fi urmată de antrenament fizic la Stadionul de la Baza 1 a UPT. Antrenamentele, în aceeași locație, vor continua și în zilele de 3, 10, 17 și 24 octombrie, de la ora 18:30. Coordonator este  profesorul Daniel Chirilă.

Sunt invitați să se înscrie, pe lângă studenții și angajații Politehnicii, toți cei interesați de alergare și de un mod de viață sănătos. Detalii despre înscriere se regăsesc pe pagina de Facebook a Universității Politehnica.

Articolul precedentVine toamna în Banat! Temperaturile scad cu până la 10 grade
Articolul următorAccident violent pe șoseaua Timișoara-Buziaș. O femeie a murit în urma impactului