În Banat vremea se răcește accentuat

Conform meteorologilor, se apropie de noi un front atmosferic din nord-vest. Acesta vine din depresiunile din nordul Europei. Frontul va aduce o masă de aer mai rece, în Banat.

Vremea frumoasă mai ţine puţin în Banat. De la temperaturi aflate la pragul de 30 de grade Celsius, vom ajunge, pe finalul săptămânii, la maxime de 18-19 grade.

Sâmbătă, se apropie de noi un front atmosferic din nord-vest, de la depresiunile din nordul Europei. Acesta aduce o masă de aer mai rece.  Sâmbătă, dar nu chiar de dimineaţă, în partea a doua a zilei sau către seară, încât procesul de traversare a ţării de la nord-vest la sud-est se va petrece pe parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică. Duminică vor fi deja în spatele lui cu puţine ploi. Dar cu o masă de aer mai rece, vom începe să simţim răcirea de duminică”, conform realitatea.net.

Conform meteorologilor, in Banat, până în 22 septembrie, vremea va fi predominant frumoasă și caldă. Temperatura aerului va fi în creștere și va avea valori maxime, în medie regională, cuprinse între 26 și 29 de grade. Minimele vor fi cuprinse  între 11 și 13 grade. Din 23 septembrie valorile termice vor fi în scădere, iar, în medie, maximele se vor încadra între 21 și 24 de grade și minimele între 9 și 12 grade.

 Temporar, din data de 22 septembrie, vor fi posibile ploi aproape în fiecare zi.

 

 

Articolul precedentTopul Firmelor din Județul Timiș, ajuns la ediția cu numărul 25
Articolul următorLiber la alergare pe Stadionul Universității Politehnica