Cel mai probabil, cei care ne vor reprezenta județul în viitorul parlament, vor fi următorii:

USR PLUS

3 sau 4 deputati – Catalin Drula: Vicepreședinte USR, Membru al Biroului Național USR, nãscut in Bucureşti,  inginer software

 Daniel Liviu Toda – Coordonator comunitate locala PLUS, născut în Timișoara,  a ocupat diverse funcții, cum ar fi în domeniul tehnic IT, în cel al consultanței pe eficientizare și calitate IT, manager de servicii operaționale/ S.O.M., manager de proiect ș.a.m.d.

Nicu Falcoi  – inginer

posibil Kinga Tarlea

1 senator – Raoul Trifan – În vârstă de 35 de ani, Raoul este un profesionist IT care a lucrat pentru unele dintre cele mai mari companii de pe glob.

PNL

3 deputati – Marilen Pirtea – de profesie economist și rector al Universității de Vest din Timișoara.

Ben-Oni Ardelean – doctor în Științe Politice la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București (2009) și doctor în Teologie la Universitatea din București,  În 2017 a susținut proiectul de lege pentru modificarea definiției constituționale a familiei ca „uniunea dintre un bărbat și o femeie”

 Cosmin Sandru – om de afaceri

1 senator – Alina Gorghiu

PSD

2 deputati – Sorin Grindeanu

 Alfred Simonis  – fost director firma privată, a mai fost consilier municipal, a facut parte din conducerea Aeroportului International Timisoara si, din 2016 este parlamentar.

1 senator – Eugen Dogariu: absolvent al Univerității de Vest, Facultatea de Stiințe Economice, a lucrat ca director de vanzari in mediul privat, apoi a intrat in administratia publica, fiind inclusiv prefect de Timis

AUR
1 deputat – Sorin Titi Stoica, născut în Timișoara, lucrează în prezent ca și coordonator trafic în Anglia

posibil 1 senator – Dorina Olteanu – născută în Bărăgan, acolo unde au fost deportațtă familia ei, a lucrat la fabrica de ceramică din Jimbolia ca operator chimist, în contabilitate, apoi a avut mai multe firme private. S-a stabilit în Statele Unite. 

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 121. Cel mai scump brad din țară
Articolul următorTimiş: USR PLUS câştigă alegerile, urmată de PNL, PSD, AUR şi PMP