Problema locurilor de parcare din Timișoara a fost readusă în atenție de un sondaj al primarului Nicolae Robu.

“Am amenajat în cartierele Timișoarei mii de locuri de parcare în cei 6 ani de când sunt Primar. Totuși, deficitul de astfel de locuri e f mare. Și există inclusiv unde am făcut amenajări. Tot mai mulți cetățeni, în diverse contexte și pe diverse canale, îmi cer să poată închiria un loc per mașină proprietate personală dar nu mai mult de 2 per locuință, pt mașinile înmatriculate pe jud. Timiș. Îmi fac datoria să vă consult: ce părere aveți?” ,  a scris primarul pe pagina lui de Facebook.

Scorul sondajului este strâns, iar părerile posesorilor de mașini vin în valuri.

“Sunt pentru inchiriere, dar prima conditie sa poti inchiria este ca masina sa fie inmatriculata pe Timisoara.Felicitari pentru initiativa.”, scrie un șofer.

“Nu este o soluție. Și sa vezi certuri după aceia. Cineva își închiriază un loc și locul sta gol ca el e la mare. Și vin eu in vizita la un prieten și îmi sare tot blocul in cap ca nu am voie sa parchez acolo. Găsiți alta soluție, dar nu dați oamenilor situații in care o sa fie agresivi unii cu alții. Nu ajuta.” , consideră aticneva.

“Clar sunt pentru închiriere!. De fiecare dată când mă întorc de la lucru, în fața blocului unde mă uit văd mașini înmatriculate în MH, GJ, OT, HD. Eu trebuie să fac ture în jurul blocului și să las mașina cine știe pe unde, m-am săturat.”, adaugă alt proprietar de autoturism.

Articolul precedentAglomerație în Cetate. S-a reluat schimbul de gardă la Timișoara. Foto
Articolul următorZiua Internațională a Romilor sărbătorită la Timișoara. Anunț important pentru comunitate