În curând vor fi reluate lucrările la parcul Civic, dar asta numai după ce Primăria va aloca fonduri suplimentare. Dominic Fritz spune ca este de acord sa dea mai mulți bani, doar să vadă o dată gata amenajarea parcului, aflat în șantier înă din noiembrie 2019.

 

Costul lucrărilor, care includeau refacerea aproape 22.000 mp de alei, amenajarea unei piațete, o fântână decorativă, stâlpi de iluminat, pergole și băncieste de  5,6 milioane de lei cu tot cu TVA,  bani care provin din bugetul local. Termenul inițial de execuție: șase luni. 

„Firma este în insolvență. Continuă lucrările, mi-au cerut acum câteva săptămâni o amendare a contractului, pentru o creștere a sumei. Cred că în jur de 500.000 de lei. Am fost de acord numai pentru că nu mai vreau să lungesc aceste lucrări. Proiectul tehnic pentru Parcul Civic are câțiva ani și se pare că din cauza asta sunt probleme, pentru că situația pe teren nu mai este așa cum a fost când s-a făcut proiectul tehnic. Au și cerut acum în iarnă sistarea lucrărilor, o să reînceapă în curând”, a declarat Dominic Fritz.

El nu a pierdut ocazia să arunce o săgeată spre fosta administrație, explicând că neplata la timp a facturilor a dus la o astfel de situație.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentRomânia ar putea intra în LOCKDOWN de Paște. Ce RESTRICȚII pregătesc autoritățile pentru stoparea COVID-19
Articolul următorÎn căutare de azil politic. Victor Ponta intervine la Erdogan pentru oligarhul Plahotniuc