Ciocnire soldată cu cinci victime, printre care și un copil, pe o șosea din județul Timiș.

Accidentul a avut loc pe șoseaua care leagă orașul Sânnicolau Mare de comuna Saravale. Șoferul unui autoturism care circula dinpsre oraș către Saravale a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens, unde s-a lovit frontal de o căruță trasă de un cal. În urma impactului, șoferul a rămas blocat în mașină, iar cei patru oameni care se aflau în căruță, o femeie, doi bărbați și un copil, au fost și ei răniți.

La fața locului au ajuns pompierii și echipaje ale ambulanței, care i-au preluat pe răniți și i-au transportat la spital. Șoferul a fost scos din mașină după intervenția echipei de descarcerare și a fost preluat de o ambulanță SMURD.

Un bărbat, ce conducea un autoturism pe DJ 682 dinspre Saravale înspre Sannicolau Mare, la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un vehicul cu tracțiune animală. În urma impactului șoferul autoturismului a rămas încarcerat. Alte 4 persoane cu vârste cuprinse între 16 și 70 de ani, pasagere in vehiculul cu tracțiune animală, au fost rănite și transportate la spital. In cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa” au transmis reprezentanții IPJ Timiș.