Miron Mitrea a vorbit la Realitatea PLUS despre gafa președintelui care a vorbit despre golf în plină criză politică. Mitrea consideră că gafa îl va costa pe președinte mai mult decât alte greșeli din trecut în ochii votanților.

„Într-un moment în care România trece printr-o criză politică despre care președintele știe multe, avem probleme cu energia, să vorbești de golf mi se pare deplasat. Nu e ieftin deloc, golful, schiul sunt sporturi extrem de scumpe.

Sunt sporturi scumpe, pentru oamenii care trăiesc din salariu sau din pensie sunt sporturi de neatins.”, a declarat Miron Mitrea la Culisele Puterii de la Realitatea PLUS, cu Marinela Mititelu.

El a comentat și postarea ironică de pe rețelele de socializare a Ambasadei Suediei care l-a ironizat pe președintele Iohannis:

„Ambasada Suediei e nepoliticoasă. Nu cred că e treaba unei ambasade să îți bați joc de un politician de vârf din țară în care ești. Nu sunt foarte încântat că în România ambasadele își permit să facă glume sau să dea sfaturi pe care nu le-a cerut nimeni. Nu cred că e inspirată postarea. E mult mai neinspirată declarația președintelui.

Cum poți să fi atât de neinspirat?

Sigur că există mulți oameni care practică golful dar nu e un sport popular. Faptul că președintele nostru are plăcerea să joace golf este ok. Fiecare avem sporturile care ne plac nouă. Fiecare facem ce vrem dar să spui că golful e un sport popular și că e ieftin arată că ești rupt de ce înseamnă veniturile populației. A fost o gafă care îl va costă mult mai mult decât alte gafe”, a încheiat Miron Mitrea.

Articolul precedentTimişoara este primul oraş mare din România în care se introduce certificatul verde
Articolul următorLIVE VIDEO. Liviu Dragnea, cu lacrimi în ochi – Mărturie cutremurătoare: În penitenciar a fost ca în Iad | LIVE TEXT