Cu o zi înainte de reunire, Ripensia Timișoara a făcut trei mutări pe piața transferurilor. Formația pregătită de Alexandru Pelici l-a transferat pe atacantul Marius Staicu, cel care în sezonul trecut a promovat alături de CSM Reșița. Staicu a mai trecut în cariera sa pe la FC Caransebeş, Şoimii Pâncota, CSM Râmnicu Vâlcea, Gaz Metan Mediaş, Mioveni sau ASU Politehnica.

În perioada petrecută la Vâlcea, Staicu l-a avut antrenor chiar pe Alexandru Pelici. Înțelegerea semnată cu vârful de atac se întinde pe două sezoane.

Și dacă a venit Staicu, Ripensia a oficiat și o despărțire de un alt atacant, Octavian Drăghici, cel care în sezonul trecut a înscris de patru ori, toate golurile fiind înscrise în deplasare. Drăghici a punctat de două ori la Balotești, și câte o dată în meciurile cu Universitatea Cluj și Energeticianul.

A doua despărțire este cea de Bogdan Străuț, fundașul care a punctat și el o dată în sezonul trecut, tot în deplasare, la Daco-Getica.

Ripensia va relua pregătirile pentru noul sezon miercuri, 26 iunie, în Ciarda Roșie, iar pe 1 iulie este programată vizita medicală. Cantonamentul formației timișorene se va desfășura pe plan local, între 1 și 12 iulie. Deocamdată formația timișoreanp are stabilite 7 date pentru partide amicale.

Articolul precedentMii de artiști de pe trei continente vin la Timișoara pentru un festival devenit tradiție
Articolul următorZiua Drapelului, sărbătorită la Timișoara