S-au săturat de România și au plecat pe picioare către alte zări. Polițiștii de frontieră le-au stricat însă planurile.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2, polițiștii de frontieră de la Jimbolia, aflați în patrulare, au zărit două siluete care se deplasau din Serbia către România. Imediat ce au intrat în țara noastră oamenii legii au pus mâna pe ei. În urma cercetărilor au aflat că cei doi au 35, respectiv 52 de ani și vin din Kosovo. Cei doi kosovari își doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei, însă acum vor fi cercetați pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Bărbații au fost predați autorităților sârbe în baza acordului de readmisie.

21 de ore mai târziu, polițiștii de frontieră au capturat un alt grup de migranți, dar de această dată în apropierea localității Pordeanu. Oamenii legii au interceptat un grup format din doi bărbați și două femei care se îndreptau către granița cu Ungaria. Cei patru au vârste cuprinse între 32 și 51 de ani și vin din Sri Lanka și toți aveau permise de ședere în România.

Cei patru le-au spus polițiștilor că își doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei, dar nu îndeplineau condițiile legale de călătorie.

Cei patru sri lankezi vor fi cercetați pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Articolul precedentAccidente violente pe două străzi din Timișoara. Mai mulți oameni au ajuns la spital
Articolul următorTimișoara aduce primele puncte din deplasare. Baschetbaliștii bănățeni au trecut de Steaua