Noi amănunte ies la iveală în cazul lui Marcel Lepa, descoperit spânzurat în baia celulei din penitenciarul din Timișoara.

El a fost găsit spânzurat cu cearceaful din celulă, la ora 6.40, primul ajutor i-a fost acordat de personalul medical din cadrul penitenciarului, după care la fața locului a ajuns și un echipaj de la urgențe. Încercările de resuscitare au dat greș, așa încât, la ora 7.15 minute a fost declarat decesul.

”Luni, 10 iunie 2019, personalul medical al Penitenciarului Timișoara a fost solicitat să intervină pentru acordarea de prim-ajutor unui deținut care a comis un act de suicid, prin spânzurare, în grupul sanitar al camerei de deținere. Au fost efectuate imediat manevre de resuscitare și, totodată, a fost solicitat, prin numărul unic 112, un echipaj al SMURD, care a constatat decesul la ora 7:15. În conformitate cu procedurile legale, administrația penitenciarului a anunțat familia deținutului decedat, judecătorul de supraveghere a privării de libertate, precum și Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Cauzele producerii decesului sunt cercetate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara”, se arată într-un comunicat de presă al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Marcel Lepa le-ar fi spus cunoscuților, ultima dată când a fost închis, că el nu va mai sta niciodată în pușcărie. Pe perioada cât a fost internat la Spitalul Municipal din Timișoara, după operația de extragere a celor două gloanțe care l-au nimerit în timpul urmăririi, a refuzat mancarea. El le-a spus atunci medicilor că vrea să evitea stfel să meargă la baie însoțit de polițiști.

Articolul precedentBărbatul care a ucis un polițist în Timis s-a spânzurat în celulă
Articolul următorȘofer de bolid de lux sfidează legea la Timișoara. A colecționat amenzi de mii de lei de la începutul anului