Conform celui mai recent bilanț al Grupului pentru comunicare Strategică, în județul Timiș sunt înregistrate 181 de cazuri de coronavirus, cu cinci mai multe decât la precedenta raportare, de ieri. 

Totodată, Direcția pentru Sănătate Publică anunță că, la nivelul judeţului Timiş, în carantină instituționalizată sunt  598  persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte  936  persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

La nivel național, până astăzi, 6 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.057 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 406 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 157 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor și Mehedinți, au decedat.

Articolul precedentSpitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, zero cadre medicale infectate cu coronavirus. Ce i-a salvat de la îmbolnăvire
Articolul următorȘefa DSP Timiș, mazilită după scandalul cu Maternitatea Odobescu