După cursele pe relaţia cu Italia, un număr important de zboruri au fost suspendate de pe Aeroportul Internaţional Timișoara. Afectat este programul majorităţii companiilor aeriene care operează de la Timişoara.

Astfel, momentan sunt oprite zborurile spre şi dinspre Tel Aviv, operate de către compania aeriană Wizz Air. Acestea vor fi suspendate începând cu 12 martie până la data de 23 martie. Deja au fost oprite toate zborurile spre şi dinspre Italia, operate de către compania Wizz Air, acestea fiind suspendate până pe 3 aprilie. Pe relaţia Italia, cursele Milano –Bergamo, operate de către compania Ryanair, vor fi suspendate până pe 8 aprilie.

Spre Frankfurt, cursele operate de către compania aeriană Lufthansa vor fi anulate astăzi: 10 martie și mâine, 11 martie. Referitor la frecvența zborurilor din Timișoara spre/dinspre Munchen, operate de către compania aeriană Lufthansa, va fi redusă de la 21 zboruri pe săptămână la: 14 zboruri săptămânale – din data de 08.03.2020 până la data de 14.03.2020, respectiv 13 zboruri săptămânale – din data de 15.03.2020 până la data de 28.03.2020

„Rugăm pasagerii să țină legătura cu compania aeriană pentru mai multe informații referitoare la zborurile pentru care și-au achiziționat biletele de călătorie”, a mai anunţat AIT.

Articolul precedentVremea se încălzește la final de săptămână
Articolul următorAnchetă după ce un medic din Timișoara și-a administrat un vaccin anticoronavirus